Αρχική

Τι ζητάτε από το δικηγορικό γραφείο που σας υποστηρίζει;

Το δικηγορικό γραφείο Ιάσων Σκουζός + Συνεργάτες ειδικεύεται στο εμπορικό και φορολογικό δίκαιο. Με ιστορία στα φορολογικά που ξεκινάει το 1955, το φορολογικό δίκαιο ήταν και θα είναι το δυνατότερο σημείο μας. Ωστόσο, με την πάροδο των χρόνων η εμπειρία και οι γνώσεις μας επεκτάθηκαν στα περισσότερα νομικά θέματα που μπορούν να απασχολήσουν έναν ιδιώτη και μια επιχείρηση.
Η προσέγγισή μας στα νομικά θέματα είναι ταυτόχρονα επιστημονική αλλά και πρακτική, όπως η σκοπιά του επιχειρηματία. Είτε πρόκειται για μια εμπορική συμφωνία είτε για μια δικαστική διαμάχη, η επιθυμία μας είναι να απαλλάσσουμε τους πελάτες μας από το τα πρόβλημα με την καλύτερη δυνατή σχέση κόστους και αποτελέσματος.

Καλώς ήρθατε στο website της δικηγορικής μας εταιρείας. Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες νομικού και φορολογικού ενδιαφέροντος, λίγη από την γνώση μας που μοιραζόμαστε αλλά και νόμους, αποφάσεις, εγκυκλίους σχετικές με φορολογικό δίκαιο, εταιρικό δίκαιο, κληρονομικό δίκαιο και πολλά άλλα γενικά και ειδικά νομικά θέματα.

Leading Firm - Legal 500 - 2015 Leading Firm - Chambers Europe - 2015